Transport

Selje Transport AS har over 30 års erfaring med transport av Rør, byggevarer, stillas og det meste innen landbruksutstyr med kranbil.  Spørsmålet er derfor, hva skal fraktes? Vi er et løsningorientert firma og finner alltid gode  løsninger for både frakt og for våre kunder.

Heising og montering med Kran

Vi har kranbiler til disposisjon og kan utføre tjenester som heising av takstoler, takstein og monteringsjobber av for.eks glass og andre byggevarer. Vi har igjennom årene utført en del oppdrag for ulike byggeprosjekter. Dette har gjort oss løsningsorienterte i møte med store og krevende oppdrag.

Containerfrakt

Vi i Selje Transport AS har lang erfaring med lang og bred last. Vi kan frakte containere opptil 25 fot med vår kranbil, vi har også semi som kan frakte 40 og 45 fots container. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Brakkekjøring

Hvor skal brakkene fraktes hen? Ved frakt av brakker er det viktig å kjøre forsiktig og at brakkene blir godt og riktig plassert. Med vår kranbil kjører vi brakkene trygt og godt frem og plasserer brakkene godt der de er tenkt å plasseres.

Båttransport

Vi kan frakte båter opp til 30 fot med kranbil med og uten henger. Med vår kranbil kan vi ta opp, frakte og sette ut båten til sjøs.  Vi er alltid forsiktige med frakt av båter og sørger alltid for at båten er godt sikret før vi begynner å frakte båten.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?