Selje Transport AS

Transport i Oslo, Akershus, Viken og Kløfta siden 1988

Bedriften ble etablert i 1988, da under navnet Bjarne Holt Transport, han drev et enkeltmannsforetak frem til det ble opprettet et AS i 2006 under navnet Selje Transport AS. Navnet Selje er gårdsnavnet på familiegården hvor Selje Transport AS holder til.

I begynnelsen av 1990 tallet drev firmaet med krantransport. I 1993 begynte vi med rørtransport og dette var lenge hovedtyngden av oppdragene. Nå tilbyr vi fortsatt transport av rør, men i tillegg så tilbyr vi transport av det meste som kan fraktes med kranbil, det kan f.eks være byggevarer, stillas, containere, brakker, båter, statuer, mindre maskiner, landbruksmaskiner etc.

Vi jobber også for firmaer som f.eks Hafslund med transport, montering og demontering av strømtrafoer, trekking av høyspentkabler. I tillegg til transport tilbyr vi også monterings- og heiseoppdrag med kranbil, som f.eks. heising av takstoler, takstein, montering av glass med sugeåk.

Vi skal levere god service når kunden tar kontakt med oss. Når du kontakter oss skal vi gi deg et uforpliktende tilbud. Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Våre ansatte

Stig Magnus Holt

Nestleder / sjåfør

Raymond Rubach

Sjåfør Trekkvogn

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?